Valp - Før Avreise

Valpen:

Før valpen reiser fra oss er den minimum 8 uker å har allerede opplevd mye av det livet blandt oss mennesker har å by på.

De har blitt vandt til mye lyder, både utendørs og innendørs som feks: kjøkkenlyder, oppvaskmarskin, vaskemarskin, støy fra barnemunner, radio/tv høyt på. ( De vil bo i stuen fra ca 3 ukers alder). Det vil bli vasket mye rundt dem, samt støvsugd også i valpekassen. De vil være vant til gåing, tramping rundt seg. De vil være preget på at ting kan dette ned på gulvet.

De vil være med ut å kjøre bilturer, samt veterinærbesøk. Der vil de få helseattest og microchip . De har også gjennomgått en rekke ormekurer før de reiser, når de kommer til ny eier skal de ha ny kur når de er 10 og 14 uker gamle. Derretter hvert halv år. Valpen vil være burtrent da den kommer til ny eier.

De vil komme til å være med på stallen å se hester, hunder og masse mennesker. Hundene er vandt til å bli håndtert av både barn og voksne. De vil være vandt til andre hunder og katter. De vil utenom dette være vandt med å være med ut, kjøre bil. Dette legger vi stor vekt på.